Algemene voorwaarden

 

VERKOPER

De webwinkel Elle et Moi is gevestigd te België
Ondernemingsnummer: 0838.005.467
Elle et Moi is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting.
E-mail: info@elleetmoi.be

© Elle et Moi, 2011, Astridlaan 462, 8310 Assebroek,
“alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Elle et Moi”


TOEPASSING

Door het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.
 

PRIJZEN

De prijzen vermeld op de website zijn in euro, inclusief BTW, maar exclusief verzendingskosten en andere extra’s.
Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt.

Alle prijzen zijn per stuk, tenzij anders aangegeven.

 
VERZENDING

België
De juweeltjes worden met zorg verpakt en via een brievenbusdoosje met Track&Trace-code verzonden via B-Post, deze verzending kost 4 euro.
Er is een mogelijkheid om goedkoper, op eigen risico, te laten verzenden in een bubbelomslag. Hiervoor geef je de kortingscode OMSLAG in bij het afrekenen. Er wordt dan 2 euro verzendingskosten.

Nederland
Verzending naar Nederland wordt via Kiala opgestuurd. Dit is de goedkoopste en veiligste oplossing en kost 7,5 euro.
Verkies je toch een andere verzendingsmogelijkheid, dan kan je gerust een mailtje sturen naar info@elleetmoi.be en bekijken we samen de mogelijkheden van jouw bestelling.
 
BESTELLINGEN OP MAAT

Alle bestellingen op maat worden vooraf vastgelegd via mail aan info@elleetmoi.be . Hierin worden de specificaties van het maatwerk bepaald zoals soort juweel, soort kleur, soort kraal, soort afwerking, prijs …

De levertermijn van het maatwerk kan langer duren aangezien Elle et Moi afhankelijk kan zijn van de levering van specifieke goederen m.b.t. het maatwerk. De koper wordt hiervan via mail op hoogte gebracht.

Ook bij maatwerk gelden dezelfde algemene betalingsvoorwaarden.

Gepersonaliseerde juweeltjes worden onder geen enkele voorwaarde teruggenomen.

 

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik probeer zo veel mogelijk nikkelvrije materialen in te kopen. Maar toch kunnen er in sommige gebruikte materialen bij mijn juwelen sporen van nikkel te vinden zijn. 
Ben je dus allergies aan nikkel, stuur me gerust een mailtje zodat ik op voorhand kan bekijken of het bestelde juweeltje volledig nikkelvrij is, of om een nikkelvrij alternatief kan aanbieden. 

Alle sterling zilver (925) juwelen zijn nikkelvrij.

 

BETALING

Momenteel hanteren wij volgende betalingsmogelijkheden:
- bancontact
- belfius
- credit card
- sofort banking / direct-ebanking
- overschrijving (op voorhand overmaken)

Een bestelling wordt pas verzonden nadat de volledige betaling werd ontvangen.

De betaling gebeurt altijd voor de verzending via overschrijving naar het ING-rekeningnummer IBAN BE23 3770 2627 3091 op naam van Elle et Moi en met duidelijke vermelding van je e-mailadres. (Voor internationale betalingen: BIC: BBRU BE BB bij ING BELGIË)

Een bestelling wordt 10 werkdagen gereserveerd. Bij gebrek aan betaling na deze periode, worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Je wordt hiervan niet op de hoogte gebracht.

Bij laattijdige, onvolledige of niet-betaling dienen we extra opzoekingswerk te verrichten, waardoor wij u per rappel 25 euro dienen aan te rekenen.

 

LEVERING

Leveringstermijn schommelt tussen de 3 à 5 werkdagen na ontvangst van betaling. Voor gepersonaliseerde juweeltjes moet je rekenen op een week  levertermijn na ontvangst betaling.
Leveringstermijnen zijn echter steeds indicatief. Het kan gebeuren dat om welke reden dan ook (staking, vertraging bij koerierdienst, …) de gegeven termijn overschreden is, helaas kunnen wij hier niets aan doen en dit kan dus geen reden zijn om uw bestelling te annuleren/weigeren.

Wanneer een product om de een of andere reden niet geleverd kan worden, brengt de verkoper de koper hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

De koper kan geen aanspraak maken op enige vorm van schadevergoeding.
Alles wordt zo goed mogelijk ingepakt. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de Post.

 

REPARATIE EN GARANTIE

De juwelen van Elle et Moi zijn met zorg en liefde voor het vak gemaakt, van goede kwaliteit maar als er toch iets mis gaat en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie tot 4 weken na ontvangst. Reparaties zijn in dit geval kosteloos (als u alle onderdelen goed bijgehouden heeft).
De verzendingskosten zijn wel volledig ten laste van de koper.
Alle reparaties na de garantieperiode kunnen in rekening gebracht worden.
Voordat u juwelen ter reparatie terugstuurt, stuurt u een mail naar info@elleetmoi.be.

Elke vorm van niet complete levering of beschadiging van goederen moet binnen de 2 werkdagen aan ons worden meegedeeld via mail aan info@elleetmoi.be.

Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen.
Deze verkleuring is volledig natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid.

 

HERROEPINGSRECHT/RUILEN

Je hebt 14 kalenderdagen vanaf de levering om Elle et Moi in te lichten dat u afziet van de aankoop zonder boete en zonder vermelding van een motief.
Je kan uw bestelling binnen 5 dagen in “niet-gebruikte” staat (originele staat, ongebruikt en in de orginele verpakking) terugsturen naar:
Elle et Moi, Astridlaan 462, 8318 Assebroek. Stuur steeds vooraf een mailtje naar info@elleetmoi.be. 
De verzendingskosten zijn volledig ten laste van de koper.
Indien aan alle voorwaarden is voldaan wordt het volledige aankoopbedrag binnen de 30 dagen teruggestort.

Op maat gemaakte producten komen hier niet voor in aanmerking!

 

​Is er een probleem met je bestelling, heb ik bijvoorbeeld een foutje gemaakt, ... neem steeds contact met me op, dan zoeken we samen naar een oplossing!
Als je over iets niet tevreden bent, aarzel niet om contact op te nemen via info@elleemoi.be!

100% klanttevredenheid heeft mijn hoogste prioriteit. Klantvertrouwen en een onberispelijke reputatie is mijn hoogste goed.

 

 

 

 

© 2015 - 2017 Elle et Moi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel